Lávové kameny

Masáž lávovými kameny

Je jednou z nejlepších terapií na celkovou relaxaci a regeneraci organismu. Provádí se za pomocí speciálních masážních hmatů, teplých lávových kamenů a aromatického oleje. Kombinace tepla, dotyků a vůně ji řadí právem mezi královny masáží a pro klienta se stává nezapomenutelným zážitkem.

Doporučuje se při zvýšené únavě, vyčerpání, podráždění. Právě horké kameny dokáží povzbudit činnost orgánů, uklidní a uvolní, odplaví z těla toxiny a stres. Nastartuje se očistý proces, detoxikace a dochází tak k celkové regeneraci těla.

Horký tlak z kamenů mimo jiné proniká ihned do svalů kde dochází k uvolnění křečí, rozpouštění bolesti, ztuhlosti a regeneraci tkání.Zlepšuje krevní oběh, posiluje lymfatický a imunitní systém. Teplo reguluje trávení a zrychluje metabolismus.

Tuto masáž vřele doporučuji, sama sem si ji zkusila a stala se jednou z mých oblíbených masáží kterou provozuji 🙂

Kdy se neprovádí:

Hypersensitiva na teplo, infekční onemocnění, záněty, horečka, pooperační stav, poranění,modřiny,kožní problémy,sluneční popáleniny,křečové žíly. Onemocnění srdce, vysoký krevní tlak, diabetes,epilepsie. Silná a bolestivá menstruace, těhotenství.

Ceník

MasážDélkaCena
Masáž záda + šíje + ruce 60 min. 800 Kč
Masáž celého těla90 min.1 200 Kč